Over ons

Welkom thuis! Leuk dat je meer over ons wilt weten. Life & Living is een website toegewijd om lezers te inspireren met woon en smart home ideetjes. We streven bij Life & Living ernaar om originele content aan onze bezoekers te bieden door middel van inspirerende tips voor in en om het huis.

Living & Smart Home

De kracht van Life & Living is de samenbundeling van Wonen & Technologie. We willen namelijk een mooi ingericht huisje en tegelijkertijd de nieuwste technologische snufjes en apparaatjes.

Onze redactie bestaat uit Melanie en Niels, twee creatievelingen die affiniteit hebben met interieur en technologie.

Adverteren

Life & Living wordt dagelijks bezocht door duizenden unieke bezoekers. Adverteren op onze site levert gegarandeerd extra zichtbaarheid en verkopen op. We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met bedrijven en merken. Als je denkt dat we bij elkaar passen, neem dan direct contact met ons op.

Samenwerking met webshops

Life & Living neemt deel aan verschillende affiliate marketing programma’s. We kunnen commissies krijgen op producten die je koopt via onze links op sites van onze adverteerders. Elke adverteerder is onafhankelijk onderzocht, getest, of goedgekeurd door onze redactie. We zetten altijd de consument op de eerste plaats en bevelen alleen webwinkels of producten aan waar we zelf achter staan.