5 Smart Home video’s ter inspiratie en vermaak

Door

De trend in smart homes begint net een inhaalslag te maken, maar er zijn nu al verschillende manieren gevonden om grappen uit te halen met deze technologie. Hier zijn 5 smart home video’s die je laten zien dat al die apparaten nog steeds niet zo smart zijn!

Aanbevolen shops voor smart home:

 ✓ Gratis verzending op alles
 ✓ Beste klantenservice
 ✓ Fysieke winkels

5/5

✓ 100 dagen bedenktijd

✓ Gratis afhalen in winkels

✓ Snelle levering

4.5/5

✓ Gratis retour

✓ Fysieke brandstores

✓ Hoge klantbeleving

3.5/5

Vaak bespreken we serieuze en belangrijke onderwerpen op het gebied van domotica, waaronder beveiliging, z-wave en meer. Maar vandaag hebben we besloten om het wat rustiger aan te doen. Lekker ontspannen en wat plezier te hebben.

Volgens onderzoek is de smart home-industrie alleen al meer dan tien miljard euro waard. Met een branche die zo groot is, is het niet verwonderlijk dat er een paar mensen zijn die gewoon plezier willen hebben. Met dat in gedachten en zonder verder oponthoud, zijn hier de 5 meest geweldige video’s die je van ons moet bekijken.

Alexa en Google praten met elkaar

Google Home is pas een paar weken geleden uitgebracht, maar het begint al wat snelheid te winnen in zijn concurrentie met de Amazon Echo. Omdat twee van de grootste concurrenten zoals iOS en Android voor de mobiele markt waren, is het geen verrassing dat mensen ze in verschillende taken hadden. Adam Jakowenko besloot echter om de twee apparaten in een oneindige lus te laten praten. Het resultaat is best grappig.

Alex “Simon Says” Prank

De Amazon Echo heeft een functie waarmee Alexa alles kan herhalen wat je zegt. Met de naam ‘Simon Says’ is de functie niet zo handig voor domotica, maar het garandeert zeker plezier. Hoewel er veel grappen zijn die mensen met elkaar hebben gemaakt met behulp van deze functie, hebben we besloten om de grap van Matthias te gebruiken, simpelweg omdat hij een van de bekendere YouTuber’s is die video’s maken over een breed scala aan onderwerpen, waaronder technologie!

De Sensibo IndieGoGo reclame

De Sensibo is een geweldig stuk technologie waarmee je zonder veel gedoe de temperatuur van je airconditioner kunt regelen. Sensibo werd gefinancierd op IndieGoGo en had een van de meest rare, slimme en grappige reclames waardoor het echt opviel. Met zijn eigenzinnige humor is deze reclameboodschap zeker een paar minuten van je tijd waard, vooral als je even wilt lachen.

Alexa praat tegen zichzelf

Net als het idee achter het oneindige gesprek van Alexa en Google Home, besloten deze jongens om Alexa echt tegen zichzelf te laten praten. Hoewel de kwaliteit van de video niet geweldig is en de loop niet echt oneindig is, is de slimme homevideo absoluut best grappig, vooral met de griezelige glimlach op het gezicht van de Echo-eigenaar aan het einde van de video.

De Lamarr Wilson Echo Dot Review

Lamarr Wilson, een grappige YouTube-beroemdheid die allerlei grappige recensies van producten maakt, zal je zeker opfleuren, terwijl hij geweldige informatie over de Amazon Echo presenteert. Als je een liefhebber van smart homes bent, moet je zeker zijn video’s bekijken.

De beste Smart Home video’s

Smart homes is een relatief nieuwe trend. Er zijn online nog vele geweldige en grappige video’s hierover gemaakt. Hierboven hebben we enkele van de beste die we konden vinden gedeeld.

Als je zelf grappige smart home video’s hebt, deel deze dan in de reacties of stuur ons een mail!

Over Niels

Niels is een echte huismus. Hij combineert zijn gevoel voor stijl en passie voor technologie om de nieuwste Smart Home gadgets op te speuren. Hij noemt zichzelf geen nerd, alhoewel hij er verdomd veel van weg heeft. Niels beheert ook alle techniek van Life & Living.

Vorige

10 smart home tips om je huis slimmer te maken

Hoe kies je de beste stofzuiger?

Volgende